Avaleht

Peeter Künnapu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1986 "Elujõgi" Animafilm Nukutegija
1986 "Kaelkirjak" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1984 "Imeline nääriöö" Animafilm Nukutegija
1984 "Võidusõit" Animafilm Nukutegija
1981 "Une-Mati lood VI: Kus on Buratino?" Animafilm Nukutegija
1980 "Karsumm" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1980 "Une-Mati lood V: Seiklused kõrbes" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1980 "Välek Vibulane" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
Nukutegija
1979 "Giufa" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
1979 "Kaupmees ja ahvid" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
1979 "Kui mehed laulavad" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1978 "Kunksmoor ja kapten Trumm" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
Faasi-ja ümberjoonistaja
1978 "Linalakk ja Rosalind" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
1977 "Kunksmoor" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
Faasi-ja ümberjoonistaja
1977 "Liigub? Liigub!" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1977 "Savitüki lugu" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1977 "Suveniir" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1976 "Kloun ja Kroops" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
1975 "Inspiratsioon" Animafilm Kujundaja
1975 "Laulud kevadele" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
Faasi-ja ümberjoonistaja
1974 "Muinasjutt Tema Majesteedist" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1974 "Õed" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1974 "Verine John" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1973 "Pallid" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1973 "Uued sõbrad" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1973 "Veealused" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
Faasi-ja ümberjoonistaja
1972 "Autosõitjad" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
Nukutegija
1972 "Krõll" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1972 "Nael I" Animafilm Nukutegija
1971 "Jalakäijad" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm