Avaleht

Peeter Künnapu

Peeter Künnapu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1986 "Elujõgi" Animafilm Nukutegija
1986 "Kaelkirjak" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1984 "Imeline nääriöö" Animafilm Nukutegija
1984 "Võidusõit" Animafilm Nukutegija
1981 "Une-Mati lood VI: Kus on Buratino?" Animafilm Nukutegija
1980 "Karsumm" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1980 "Une-Mati lood V: Seiklused kõrbes" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1980 "Välek Vibulane" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
Nukutegija
1979 "Giufa" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
1979 "Kaupmees ja ahvid" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm