Avaleht

Eva Kübar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Režissööri I assistent Esimene assistent
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Näitlejate valija
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Näitlejate valija
2013 "Kolm" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Juhe, kiip ja suitsev kaheraudne" Tudengifilm Inimene Vabaduse väljakul
2012 "Mõttetu" Tudengifilm Klapp
2012 "Päikeseratas" Tudengifilm Režissööri assistent
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Režissöör
2012 "Valge doomino" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Animaator
2011 "Idatuuled vinguvad " Tudengifilm Toimetaja
Režissööri assistent
2011 "Paar lugu enne väljalendu" Tudengifilm Produtsent
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2009 "Float" Tudengifilm Poomioperaator
Klapp
2009 "Graatsiast" Tudengifilm Toimetaja
2009 "Koguja" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Valikud" Tudengifilm Režissööri assistent
2008 "Kuraditõestus" Tudengifilm Toimetaja
2008 "Peatus" Tudengifilm Toimetaja
"Armastuse asjatundjad" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm