Avaleht

Thomas Kolli

Avaleht

Thomas Kolli

Thomas Kolli

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Kindral
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm
2016 "Teesklejad" Mängufilm
2015 "Elo" Mängufilm Turuline
2015 "Kõige ilusam päev" Mängufilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja Meeskannibal
2015 "Liblikmees" Mängufilm Noaviskaja
2014 "Crazy Daisy" Tudengifilm Turvamees
2014 "E-Riigi Akadeemia reklaam" Tudengifilm Isa
2014 "Minetus" Tudengifilm Psühhiaater

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm