Avaleht

Kalle Käärik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Leonhard Lapin. Protsess" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Kõik sündü Võrol" Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Kadunud aegade elustaja Fredy Tomps" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Kirjad Islandilt" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Eesti filmi sajandipidu" Tudengifilm Monteerija
2012 "Kabaree" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Monteerija
2011 "Kosmos 68 - Legendid vol 1" Dokumentaalfilm Monteerija
Värvimääraja
2011 "Tagamõtsa" Teleseriaal Monteerija
2010 "Ehituskunstnik Toomas Rein" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Sündinud tantsule" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Tantsud Linnuteele. Pildistusi Lennart Meri filmirännakutelt" Dokumentaalfilm Monteerija
2009 "Filmilooja profiil: Lennart Meri. Esimene visand" Dokumentaalfilm Monteerija
2009 "Hurda kutsikad. Eesti Üliõpilaste Selts" Dokumentaalfilm Monteerija
2009 "Mees metsast ja mere äärest. Skulptor Jüri Ojaver" Dokumentaalfilm Monteerija
2008 "Teaduspõhine toode" Dokumentaalfilm Monteerija
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Monteerija
2008 "Uus päev luuakse idakaares" Dokumentaalfilm Monteerija
On-line montaaž
2007 "Universitas Tartuensis 375" Dokumentaalfilm Monteerija
2006 "Eestlased Kremlis" Dokumentaalfilm Monteerija
2006 "Mikk" Dokumentaalfilm Monteerija
2006 "Ohtlik lend" Teleseriaal Monteerija
2005 "Neljakümnes sõda" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Su nimi olgu Iisrael" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Vahtsõ ilma veere pääl" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Pronksiaeg" Dokumentaalfilm Monteerija
2001 "Agulis" Dokumentaalfilm Monteerija
2001 "Nagu Nool" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Vaba mees Priit Vesilind" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "... saarde kala püüdema" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm