Avaleht

Kristel Kärner

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Grimeerija
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Grimeerija
2015 "Kõige ilusam päev" Mängufilm Tootmisassistent
2015 "Vehkleja" Mängufilm Grimeerija
2014 "Riigivargad" Dokumentaalfilm Grimeerija
2010 "Tsirkuselaps" Dokumentaalfilm Grimeerija
2008 "Valli baar" Dokumentaalfilm Grimeerija
2005 "Sagedused" Tudengifilm Grimeerija
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Jumestuskunstnik
2004 "Taksojuhid" Telemängufilm Jumestuskunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm