Avaleht

Asko Linno

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Rekvisiitor
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Rekvisiitor
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Rekvisiitor
Ehitaja
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Rekvisiitor
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Ehitusmeister
2017 "November " Mängufilm Kunstniku assistent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Rekvisiitor
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kunstniku assistent
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Dekoraator
2015 "Vehkleja" Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm