Avaleht

Anneli Lepp

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Teesklejad" Mängufilm Tegevprodutsent
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Produtsent
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Produtsent
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Produtsent
Tootmisjuht
2013 "Kertu" Mängufilm Tegevprodutsent
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Kaasprodutsent
2011 "Must kast" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Tootmisjuht
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Tootmisjuht
2008 "Taarka " Mängufilm Tootmisassistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm