Avaleht

Tõnu Kõrvits

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Afganistan. Vangis ja vabaduses" Dokumentaalfilm Helilooja
2018 "Koma " Dokumentaalfilm Helilooja
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Helilooja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Helilooja
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Helilooja
2015 "Mesipuu poole" Dokumentaalfilm Helilooja
2015 "Ukraina fragmendid" Dokumentaalfilm Helilooja
2015 "Unditund" Dokumentaalfilm Helilooja
2014 "Ester Mägi. Kadents ja teema" Dokumentaalfilm Helilooja
2010 "Sündinud tantsule" Dokumentaalfilm Helilooja
2010 "Taevalaul" Animafilm Helilooja
2008 "Aja meistrid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Helilooja
2008 "Ilusad inimesed" Dokumentaalfilm Helilooja
2008 "Spe Fretus - lootusele tuginedes" Dokumentaalfilm Helilooja
2008 "Teaduspõhine toode" Dokumentaalfilm Helilooja
2008 "Uus päev luuakse idakaares" Dokumentaalfilm Helilooja
2007 "Film minu emast" Dokumentaalfilm Helilooja
2007 "Hernehirmutis" Animafilm Helilooja
2007 "Miriami piknik" Animafilm Helilooja
2007 "Must lagi" Animafilm Helilooja
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Helilooja
2006 "Eestlased Kremlis" Dokumentaalfilm Helilooja
2006 "Sõber" Mängufilm Helilooja
2004 "Vahtsõ ilma veere pääl" Dokumentaalfilm Helilooja
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Helilooja
2002 "Müütide mäss" Dokumentaalfilm Helilooja
2001 "Sääsk ja hobune" Animafilm Helilooja
2000 "Eilne vedur" Animafilm Helilooja
1999 "Kaerajaan" Tudengifilm Helilooja
1999 "Viola" Animafilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm