Avaleht

Boris Kõrver

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1976 "Soss-sepp" Animafilm Helilooja
1975 "Vagu vao kõrvale" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Helilooja
1969 "Lindude ja loomade sõda" Animafilm Helilooja
1966 "Laul lühikesest jõest" Dokumentaalfilm Helilooja
1966 "Viiuli ja relvaga" Dokumentaalfilm Helilooja
1960 "Metsamuinasjutt" Animafilm Helilooja
1960 "Perekond Männard " Mängufilm Helilooja
1959 "Põhja konn" Animafilm Helilooja
1959 "Veealused karid " Mängufilm Helilooja
1958 "Peetrikese unenägu" Animafilm Helilooja
1957 "Juunikuu päevad " Mängufilm Helilooja
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Helilooja
1955 "Andruse õnn " Mängufilm Helilooja
1951 "Valgus Koordis " Mängufilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm