Avaleht

Margo Kõlar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2005 "Frank ja Wendy " Animafilm Helilooja
2005 "Green Power" Animafilm Helilooja
2005 "Hoop ühiskonna kuklasse" Animafilm Helilooja
2005 "Jääkarude paraad" Animafilm Helilooja
2005 "Vikerkaar" Animafilm Helilooja
2003 "Hungerburger" Animafilm Helilooja
2003 "Kingapuu" Tudengifilm Helilooja
2003 "Punapeade kättemaks" Animafilm Helilooja
2003 "Vorstivabrik" Animafilm Helilooja
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Helilooja
1993 "Suflöör " Mängufilm Helilooja
1992 "Võlausaldajad " Mängufilm Helilooja
1990 "Valuvesi" Dokumentaalfilm Helilooja
1989 "Lepatriinutalv" Dokumentaalfilm Helilooja
1988 "Narva kosk I jagu" Telemängufilm Heli kokkusalvestaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm