Avaleht

Lauri Laagus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Leonhard Lapin. Protsess" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2019 "Lahutus Eesti moodi" Teleseriaal Helioperaator
2018 "Kõik sündü Võrol" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2017 "Lillepood" Teleseriaal Operaator
Helirežissöör
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Helirežissöör
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal Helirežissöör
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Helirežissöör
Helioperaator
2015 "Kirjad Islandilt" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Helirežissöör
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Heli järeltöötlus
Tegevprodutsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm