Avaleht

Maksim Podolski

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Eesti matus" Mängufilm Valgustaja
2021 "Öölapsed " Mängufilm Kärumees
2020 "Kerberos" Mängufilm Kärumees
Valgustaja
2020 "Kratt" Mängufilm Kärumees Konverentsist osavõtja
2018 "Reetur" Mängufilm Kärumees
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Kärumees
2017 "Maša" Tudengifilm Eriefektid
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kärumees
2017 "November " Mängufilm Kärumees
2017 "Sangarid" Mängufilm Kärumees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm