Avaleht

Kirill Käro

Avaleht

Kirill Käro

Kirill Käro

Vene teatri- ja filminäitleja Kirill Käro on sündinud 24. veebruaril 1975. aastal Tallinnas. Ta lõpetas 1992. aastal Tallinna 12. Keskkooli (praegune Lasnamäe Gümnaasium) ja 1997. aastal Moskvas Štšukini-nimelise Teatrikõrgkooli. Töötanud 1997–1999 Armen Džigarhanjani nimelises Moskva Draamateatris ja 1999–2006 Vene Teatris, tegutsenud aastast 2006 Moskvas vabakutselisena. Mänginud paljudes telesarjades, nt „Likvideerimine” (2007), „Petmised” (2015, mõlemad Venemaa), sarjas „Nuuskija” nimiosalist, eraklikku ja kummalisevõitu detektiivi (2013, Ukraina). Üks viimaseid olulisi rolle on tal tehtud 10-osalises Vene teleseriaalis „Konsultant“, kus ta mängis psühholoog-konsultanti. Seriaal, mis valmis 2016, on filmitud NSV Liidu jõhkraima sarimõrvari Andrei Tšikatilo kuritegude avastamise ainetel. Samuti mängib ta üht peaosalist globaalsest ...

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Kirill
2015 "Vehkleja" Mängufilm Aleksei
2011 "Rotilõks " Mängufilm Pjotr
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Sämm
2005 "Ukse taga" Mängufilm Avariiohver
2002 "Pääsemine" Mängufilm Kurjategija autos

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm