Avaleht

Kristy Hritjuk

Kristy Hritjuk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Tootmisassistent
2017 "Sangarid" Mängufilm Abitööline
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm
2015 "1944" Mängufilm Tootmisassistent
2012 "Puhastus" Mängufilm Tootmisassistent
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Produtsendi assistent
2009 "Mis su nimi on?" Mängufilm Administraator
2001 "Head käed" Mängufilm Võttekohtade koordinaatori assistent Tüdruk aknal

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm