Avaleht

Mait Eerik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Armastusest" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2019 "Teofrastus" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2017 "Lahtilaskmise lugu" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
2017 "November " Mängufilm Animaator
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2016 "Tühi ruum" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
Arvutigraafik
2015 "Isand" Animafilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2015 "Tik-Tak" Animafilm Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2014 "Papa" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm