Avaleht

Heigo Eeriksoo

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kood" Animafilm
Muud liigitused
Nukutegija
2021 "Üks imeline mees" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2020 "Nõutud mees" Animafilm Nukutegija
2019 "Armastusest" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Butafoor
2019 "Talv vihmametsas" Animafilm Nukutegija
2019 "Teofrastus" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2019 "Vanamehe film " Animafilm Nukutegija
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Nukutegija
Dekoratsioonide valmistaja
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2016 "Bodom" Mängufilm Grimeerija
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Nukutegija
2016 "Tühi ruum" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
2015 "Isand" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Nukutegija
2015 "Tik-Tak" Animafilm Nukutegija
2014 "Papa" Animafilm Nukutegija
2014 "Teisel pool metsa" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2013 "Liivamees" Animafilm Nukutegija
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Nukutegija
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Nukutegija
2013 "Miriami tuulelohe" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2012 "Happy Birthday" Animafilm Nukutegija
2012 "Juhe, kiip ja suitsev kaheraudne" Tudengifilm Animaator
2012 "Kolmnurga afäär" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2012 "Miriami köögikombain" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2012 "Miriami rohelised täpid" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja
2011 "Kärbeste veski" Animafilm Nukutegija
2011 "Keha mälu" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm