Avaleht

Kerdi Kuusik

Kerdi Kuusik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Tõlkija
1991 "Ankur " Mängufilm Produtsent
1991 "Vana mees tahab koju " Telemängufilm Produtsent
Direktor
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Direktor
1990 "Semm" Tudengifilm Direktor
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm Direktori asetäitja
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Administraator
1988 "Õnnelik lapsepõlv" Tudengifilm Direktori asetäitja
1988 "Vernanda" Mängufilm Administraator
1987 "Metsluiged" Mängufilm Administraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm