Avaleht

Anni Lindal

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Kunstnik
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kostümeerija
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Kunstnik
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Kunstnik
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2016 "Kellapid" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Kunstnik
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kostümeerija
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Kostümeerija
2015 "1944" Mängufilm Kostümeerija
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Kunstnik
Toimetaja
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Juuksur
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
Rekvisiitor
2014 "Pikk tee alla" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2014 "Risttuules" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Kolmas" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2013 "Oled see sina?" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Dramamama - Maailm muusikata" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Ellawood" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Kunstniku assistent
2012 "Vaba maa" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2012 "Viimane kutse" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2011 "Kõik on võimalik" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2011 "Mereröövlimäng" Tudengifilm Kunstnik
2011 "Theodori lugu " Tudengifilm Kostüümikunstnik
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Näkk

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm