Avaleht

Kaspar Kadastik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Meedik" Dokumentaalfilm Helilooja
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Tegevprodutsent
2013 "Mai" Mängufilm Helilooja
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2012 "Distants" Tudengifilm Helilooja
2012 "Renessanss" Tudengifilm Helilooja
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Helilooja
2011 "Kartuli Wabariik" Dokumentaalfilm Helilooja
2011 "Theodori lugu " Tudengifilm
2010 "Helene elukool" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm