Avaleht

Jaak Sova

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Alljumalad" Mängufilm Rekvisiitor
2019 "Karv" Mängufilm Rekvisiitor
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Dekoratsioonide valmistaja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Võttekohtade koordinaatori assistent
2019 "Virago" Mängufilm Rekvisiitor
2018 "Omad" Mängufilm Kunstniku assistent
2018 "Portugal " Mängufilm Ehitusmeister
Rekvisiitor
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Rekvisiitor
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Klapp
Operaatori II assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm