Avaleht

Evar Anvelt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Värvimääraja
2018 "Hea karjane" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Helilooja
Värvimääraja
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Värvimääraja
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Pilditöötleja
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Värvimääraja
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Värvimääraja
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Värvimääraja
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Värvimääraja
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Tudengifilm
Mängufilm
Osaleja soundcheckis
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Kaasprodutsent
2011 "Idioot" Mängufilm Spetsefektid
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Produtsent
Värvimääraja
2009 "Ausad värvid" Tudengifilm Režissööri I assistent
2009 "Pimendus" Tudengifilm Värvimääraja
2008 "Eriti just hommikuti" Tudengifilm Helilooja
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Värvikunstnik
2008 "Must Peeter" Mängufilm Värvimääraja
2008 "Pealpool pilvi" Tudengifilm Värvimääraja
2007 "Kinnunen " Mängufilm Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm