Avaleht

Meelis Mikker

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Valgustaja
2018 "Alo" Teleseriaal Operaator
2017 "1/2 last" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Litsid" Teleseriaal Operaator
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Valgustaja Valgustaja
2016 "Mäel" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Elas kord" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Takso" Teleseriaal Operaator
2014 "Aasta isa" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm