Avaleht

Meelis Mikker

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Laste ööülikooli rännakud Muhumaal" Tudengifilm Operaator
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm Lisavõtete operaator
2019 "EnsV" Teleseriaal Operaator
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Valgustaja
2019 "Noor meister" Tudengifilm Operaator
2018 "Alo" Teleseriaal Operaator
2017 "1/2 last" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Litsid" Teleseriaal Operaator
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Valgustaja Valgustaja
2016 "Mäel" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm