Avaleht

Meelis Mikker

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Alo" Teleseriaal Operaator
2017 "1/2 last" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Litsid" Teleseriaal Operaator
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Valgustaja Valgustaja
2016 "Mäel" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Elas kord" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Takso" Teleseriaal Operaator
2014 "Aasta isa" Tudengifilm Operaator
2014 "Kuidas ma Aafrikat päästsin" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm