Avaleht

Anti Naulainen

Stsenarist Anti Naulainen on sündinud 24. novembril 1971. Õppinud Kuressaare II Keskkoolis, aastatel 1991-1997 Tartu Ülikoolis (ajalugu ja filosoofia), alates 2009.a. Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli magistriõppes (stsenaristika).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Rain (tootmises)" Mängufilm Stsenarist
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Stsenarist
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Stsenarist
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Stsenarist
2014 "Final Cut" Mängufilm Stsenarist
2014 "Meedik" Dokumentaalfilm Toimetaja
2013 "Raisus südamed" Tudengifilm Stsenarist
2013 "Veel üks laul" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Toimetaja
2012 "Distants" Tudengifilm Stsenarist
2012 "Mõttetu" Tudengifilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm