Avaleht

Hillar Indla

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Tootmisjuht
2017 "Jahiloom" Tudengifilm Produtsendi assistent
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Kunstniku assistent
Fotograaf
Ehitaja
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Produtsent
Tootmisjuht
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Kunstniku assistent
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Spetsefektid
2013 "Tupsu" Mängufilm
Tudengifilm
Dekoraator
2012 "ANKH" Tudengifilm Nakatunud #3
2012 "Cisco" Tudengifilm Produtsent
2012 "Deemonid" Mängufilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm