Avaleht

Getter Vahar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Maran" Dokumentaalfilm Produtsent
2017 "9mm" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Rekvisiitor
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Kunstnik
2015 "Borders" Mängufilm Kunstnik
2015 "Keeris" Teleseriaal Kunstnik
2015 "Krista lood" Teleseriaal Kunstnik
2014 "See õige" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2014 "Sisekõla" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Produtsent
2014 "Tõrv ja Sulg" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm