Avaleht

Joosep Kask

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "EnsV" Teleseriaal Operaator
2018 "DOCBOX: eestlane teatrilaval" Tudengifilm Operaator
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal Operaator
2016 "Ameerika suvi" Mängufilm Värvimääraja
2014 "Pikk tee alla" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Pööripäev" Tudengifilm Operaatori assistent
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Operaator
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm Operaatori assistent
2013 "Haigla" Tudengifilm Operaator
2013 "Kolm" Tudengifilm Operaatori assistent
2013 "Raisus südamed" Tudengifilm Operaatori II assistent
2013 "Slippery Slope - Dance" Tudengifilm Valgustaja
2013 "Süütu" Tudengifilm Operaatori I assistent
2013 "Unistaja" Tudengifilm Operaator
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Valgustaja
2012 "ANKH" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Peata pulmad" Tudengifilm Operaator
2012 "Sein" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Uudishimu tapab" Tudengifilm Operaatori I assistent
Valgusmeister
2012 "Vaikused" Tudengifilm Operaatori assistent
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Operaatori I assistent
2011 "Mereröövlimäng" Tudengifilm Valgustaja
2011 "Ülevaade psühhoanalüütilisest teraapiast" Tudengifilm Valgustaja
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm