Avaleht

Anu Konze

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Grimeerija
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Grimeerija
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Grimeerija
2017 "November " Mängufilm Grimeerija
2017 "Sangarid " Mängufilm Grimeerija
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Jumestuskunstnik
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Kostüümikunstnik
Grimeerija
2012 "Deemonid" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2011 "Idioot" Mängufilm Jumestuskunstnik
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Grimeerija
2008 "Lili" Animafilm Grimeerija
2008 "Rambikramp" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Grimeerija
2006 "Meeletu " Mängufilm Jumestuskunstnik
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Grimeerija
"Nähtamatu võitlus" Mängufilm Jumestuskunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm