Avaleht

Oleg Kurg

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Butafoor
1975 "Laulud kevadele" Animafilm Dekoraator
1974 "Muinasjutt Tema Majesteedist" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1974 "Õed" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1973 "Ukuaru " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1972 "Maaletulek " Mängufilm Dekoratsioonide valmistaja
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Dekoraator
1970 "Valge laev " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1969 "Viimne reliikvia " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Dekoraator
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1963 "Jalgrattataltsutajad " Mängufilm Dekoraator
1962 "Jääminek " Mängufilm Kunstniku assistent
1962 "Ühe katuse all " Mängufilm Dekoraator
1960 "Perekond Männard " Mängufilm Kunstniku assistent
1956 "Mehed jäävad koju" Tudengifilm Kunstnik
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1956 "Üks moment, oodake!" Tudengifilm Kunstniku assistent
1955 "Jahid merel " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1955 "Kui saabub õhtu " Muusikafilm Kunstnik-dekoraator
1955 "Värav nr. 2" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm