Avaleht

Kalju Kurepõld

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Pärlimees" Animafilm Animaator
1984 "Naerupall" Animafilm Animaator
1984 "Tähemõrsja" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1983 "Meemeistrite linn" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1983 "Sõlm" Animafilm Animaator
1983 "Tuvitädi" Animafilm Animaator
1982 "Oinas ja roos" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Animaator
1982 "Primadonna" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Nael II" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1980 "Sindi kangad" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1980 "Välek Vibulane" Animafilm Animaator
1980 "Veidi viltu" Animafilm Režissöör
1979 "Oi, jänes, aita!" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator
1979 "Teie nimi?" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator
1978 "Neli sammu" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator
1978 "Telemükse" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1971 "Huviline filmikaamera" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1970 "Varastati Vana Toomas " Mängufilm
Muusikafilm
Kombineeritud võtete operaator
1967 "Jussikese seitse sõpra" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1967 "Vanapagan sulast kauplemas" Animafilm Animaator
1965 "Hiirejaht" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1965 "Operaator Kõps marjametsas" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1964 "Null kolm " Mängufilm Kunstniku assistent
1964 "Operaator Kõps seeneriigis" Animafilm Operaator
1964 "Viimane korstnapühkija" Animafilm Operaator
1963 "Põhjuseta komandeeringud" Filmikroonika Operaator
1962 "Kaks lugu" Animafilm Animaator
1962 "Peaaegu uskumatu lugu" Animafilm Animaator
1962 "Väike motoroller" Animafilm Operaator
Animaator
1961 "Humoristlik aastavahetuse ringvaade" Filmikroonika Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm