Avaleht

Kalju Kurepõld

Kalju Kurepõld

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Pärlimees" Animafilm Animaator
1984 "Naerupall" Animafilm Animaator
1984 "Tähemõrsja" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1983 "Meemeistrite linn" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1983 "Sõlm" Animafilm Animaator
1983 "Tuvitädi" Animafilm Animaator
1982 "Oinas ja roos" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Animaator
1982 "Primadonna" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Nael II" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1980 "Sindi kangad" Reklaamfilm Režissöör
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm