Avaleht

Margus Talvik

Margus Talvik

vabakutseline operaator/monteerija

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Muusika, mida ma veel ei tea" Dokumentaalfilm Operaator
2020 "Käärid" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2019 "Monika " Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Taotleja" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Monteerija
Helikujundaja
2010 "Unistuste agentuur" Teleseriaal Monteerija
2007 "Brigaad 3" Teleseriaal Monteerija
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Hundissaare rühma liige

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm