Avaleht

Margus Mänd

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Viimased" Mängufilm Rekvisiitor
2017 "Sangarid " Mängufilm Rekvisiitor
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Näitlejate valija
2015 "1944" Mängufilm Rekvisiitor
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Rekvisiitor
2012 "Puhastus" Mängufilm Rekvisiitor
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Eriefektid
2011 "Rotilõks " Mängufilm Rekvisiitor
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Rekvisiitor
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Rekvisiitor
2009 "Pangarööv " Mängufilm Rekvisiitor
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Rekvisiitor
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Rekvisiitor
2008 "Seks ja surm: Veresidemed" Mängufilm Rekvisiitor
2007 "Brigaad 3" Teleseriaal Rekvisiitor
2006 "Konkurss" Tudengifilm Rekvisiitor
2006 "Meeletu " Mängufilm Dekoraator
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Dekoraator
2005 "Kõrini! " Mängufilm Kunstniku assistent
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Abitööline

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm