Avaleht

Margus Mänd

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Viimased" Mängufilm Rekvisiitor
2017 "Sangarid" Mängufilm Rekvisiitor
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Näitlejate valija
2015 "1944" Mängufilm Rekvisiitor
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Rekvisiitor
2012 "Puhastus" Mängufilm Rekvisiitor
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Eriefektid
2011 "Rotilõks " Mängufilm Rekvisiitor
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Rekvisiitor
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm