Avaleht

Diana Mikita

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Virago" Mängufilm Peaprodutsent
2018 "Beqaa VR" Mängufilm Produtsent
2018 "Hea karjane" Mängufilm Produtsent
2015 "Elo" Mängufilm Lillade varbaküüntega naine
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Produtsent
2013 "Suurim austaja" Tudengifilm Sekretär
2012 "Priceless" Mängufilm Tüdruk SPA-s, punaste bikiinidega
2012 "Renessanss" Tudengifilm Krisnaiit

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm