Avaleht

Tõnis Niinemets

Tõnis Niinemets

Näitleja Tõnis Niinemets on sündinud 10. oktoobril 1987. aastal Rakveres. Pärast Rakvere gümnaasiumi lõpetamist 2007. aastal asus õppima Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonda, mille lõpetas 2011. aastal näitleja erialal. Seejärel töötas aastatel 2012–2015 Von Krahli Teatris. 2015. aasta sügisest vabakutseline, üles astunud ja tuntust kogunud ka stand-up-koomikuna. 2016. aastal valiti Eesti Meelelahutusauhindade jagamisel parimaks teleseriaali näitlejaks ja aasta meelelahutajaks.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Eestlane
2019 "Mehed" Mängufilm Carmen Kass
2018 "Alo" Teleseriaal Alo
2017 "Lotte lood" Teleseriaal kärbes Jaak
2017 "Merivälja" Teleseriaal Noor Julius
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Sören Keskmaa
2015 "Krista lood" Teleseriaal
2014 "Roosa kampsun" Mängufilm
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Sören Keskmaa
2013 "Naabriplika" Teleseriaal Raivo Praas

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm