Avaleht

Ann-Leen Laansalu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Sangarid " Mängufilm Kostümeerija
Abitööline
2015 "1944" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2012 "Üksik saar" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2010 "Phobos " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Kostümeerija
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm