Avaleht

Eduard Salmistu

Eduard Salmistu

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Aadu Mäeveski
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Perbüroo ametnik (Süütu)
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Jaanus Kask
2015 "Kivamees" Tudengifilm Volikogu esimees
2015 "Krista lood" Teleseriaal
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Sanitaartööde operaator
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Ants
2010 "Teise mehe pea" Teleseriaal prokurör Maillard
2008 "Monument" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2006 "Me räägime alkoholist" Populaarteaduslik film Teksti lugeja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm