Avaleht

Kaupo Kruusiauk

Filmirežissöör Kaupo Kruusiauk on sündinud 25. veebruaril 1977. aastal. Ta lõpetas 1995. aastal Tallinna Nõmme Gümnaasiumi ja 2000. aastal Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna. Samal aastal asus ta õppima Tallinna Pedagoogikaülikooli filmi ja video erialale, kus spetsialiseerus režiimeisterlikkusele ja lõpetas bakalaureusekraadiga 2005. aastal. Kevadsemestril 2005 täiendas end režii alal FAMU filmikoolis Prahas. Samal aastal jätkas õpinguid Balti Filmi- ja Meediakooli magistrantuuris. 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Sandra saab tööd (tootmises)" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2018 "Kütt (tootmises)" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2018 "Viimane vürst (tootmises)" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Konsultant
2012 "Bänd" Mängufilm Režissöör
2012 "Edulugu" Mängufilm Režissöör
2012 "Maadlusklubi" Mängufilm Režissöör
2011 "Tööl ja kodus ehk sooline võrdõiguslikkus Eestis" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Mängija" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2006 "Konkurss" Tudengifilm Autojuht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm