Avaleht

Eva Toome

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kood" Animafilm
Muud liigitused
Toimetaja
2017 "Vaata rändajat" Dokumentaalfilm
Animafilm
Toimetaja
2016 "Elu enne elu" Animafilm Toimetaja
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
Toimetaja
2007 "Elulood" Dokumentaalfilm
Animafilm
Monteerija
2001 "Heinaloom" Mängufilm Toimetaja
1998 "Kallis härra Q " Mängufilm Toimetaja
1991 "Eesti nüüdiskunst: Siim-Tanel Annus" Muud liigitused Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm