Avaleht

Elo Kruusement

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Kalm" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1989 "Milarepa laulud" Muusikafilm
Telemängufilm
Režissööri assistent
1988 "Alo Mattiisen Tšellosonaat" Muusikafilm Režissööri assistent
1988 "Hermaküla" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1988 "Loss" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1987 "Heli mesilased" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1987 "Tantsivad kõik" Muusikafilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm