Avaleht

Epp Kubu

Epp Kubu

Epp Kubu on sündinud 1.novembril 1981. Ta on õppinud 1989-1996 Vanalinna Hariduskolleegiumis, 1996-2001 Pärnu Raeküla Gümnaasium, 2004-2005 Läti Kunstiakadeemias ning 2002-2006 Eesti Kunstiakadeemias (bakalaureuse kraad) 2006 Eesti Kunstiakadeemias magistriõpingud.

(täiendamisel)

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Öölapsed " Mängufilm Fotograaf
2020 "My idea of myself" Tudengifilm Tõlkija
2020 "Rauaniit" Dokumentaalfilm Lisavõtete operaator
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Värvimääraja
2018 "Pank " Teleseriaal Värvimääraja
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Valgustaja
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Fotograaf
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Valgustaja
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Fotograaf
Operaatori II assistent
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Operaatori II assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm