Avaleht

Tanel Toomsalu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2020 "Teel taevasse" Dokumentaalfilm Järeltöötluse produtsent
On-line montaaž
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm On-line montaaž
Videoefektid
2019 "Kirjanikuga voodis" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2019 "Südamering" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm On-line montaaž
Komposiit
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2018 "Enam kui elu " Dokumentaalfilm On-line montaaž
2018 "Kala" Mängufilm On-line montaaž
2018 "Koma " Dokumentaalfilm Pilditöötleja
2018 "Mäed, mida polnud " Dokumentaalfilm On-line montaaž
2018 "Portugal " Mängufilm On-line montaaž
Visuaalsed efektid
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm On-line montaaž
2018 "Võta või jäta " Mängufilm On-line montaaž
Eriefektid
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2017 "Kümme, üheksakümmend" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Visuaalsed efektid
2017 "Naine pildil" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2017 "Ohtlik ema" Mängufilm On-line montaaž
2017 "Pihtimus" Mängufilm On-line montaaž
2016 "Ema" Mängufilm On-line montaaž
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Pilditöötleja
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Visuaalsed efektid
On-line montaaž
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm On-line montaaž
2016 "Punane varietee" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2016 "Šuša" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2016 "Turu majandus" Dokumentaalfilm Tehnik
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm