Avaleht

Silvia Kromanov

Silvia Kromanov (Reitel) oli Tallinna Televisiooni esimesi grimeerijaid.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1983 "Metsalaul " Muusikafilm Kunstnik-grimeerija
1983 "Piibarid" Muusikafilm Grimeerija
1983 "Sügishooaeg" Dokumentaalfilm Grimeerija
1982 "Kolmveerand sajandit "Estonia" teatrit " Dokumentaalfilm Grimeerija
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Kunstnik-grimeerija
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Kunstnik-grimeerija
1980 "Kadunud poeg" Muusikafilm Kunstnik-grimeerija
1980 "Medeia" Muusikafilm Kunstnik-grimeerija
1978 "Kolm rubiini" Teleseriaal Grimeerija
1978 "Suveviisid Võrtsjärvel" Muusikafilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm