Avaleht

Jüri Krjukov

Avaleht

Jüri Krjukov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm (hääl)
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Bolševik
1997 "Tom ja Fluffy" Animafilm Jutustaja (hääl)
1995 "Kirjad idast " Mängufilm Vihane venelane
1995 "Kristuse dilemma" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1995 "M Klubi" Teleseriaal Milord
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal hr Sirkel
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Timur
1993 "Isake Dracula Eesti variant" Dokumentaalfilm Diktor
1993 "Kapsapea" Animafilm (hääl)
1993 "Riigiks saamine" Dokumentaalfilm Diktor
1993 "Salmonid" Teleseriaal
1993 "Setu vurle küüsis" Animafilm Vurle (hääl)
1993 "Suflöör " Mängufilm Fotograaf
1990 "Naksitrallid" Animafilm Kingpool (hääl)
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm Imbi onu
1988 "Linn" Animafilm (hääl)
1988 "Ma pole turist, ma elan siin " Mängufilm Diktor
1987 "Eine murul" Animafilm (hääl)
1987 "Naksitrallid II" Animafilm Kingpool (hääl)
1986 "Eesmärk pühendab abinõu" Muusikafilm Teksti lugeja
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Viktor Kingisepp
1985 "Kahe kodu ballaad I jagu" Telemängufilm Ivo
1985 "Kahe kodu ballaad II jagu" Telemängufilm Ivo
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm Mustafa
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm Mustafa
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Hans Metten
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Röövel
1983 "Enn Vetemaa kinovariatsioonid teemal "Püha Susanna ehk meistrite kool"" Telemängufilm Arnold Pete
1983 "Järvelinn Viljandi" Dokumentaalfilm Diktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm