Avaleht

Heikki Krimm

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm Konsultant
1981 "Paberileht" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1980 "Karsumm" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1980 "Une-Mati lood V: Seiklused kõrbes" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1980 "Välek Vibulane" Animafilm Animaator
1979 "Kui mehed laulavad" Animafilm Animaator
1978 "Köpeniki kapten" Animafilm Animaator
1978 "Kunksmoor ja kapten Trumm" Animafilm Animaator
1977 "Kunksmoor" Animafilm Animaator
1977 "Liigub? Liigub!" Animafilm Animaator
1977 "Savitüki lugu" Animafilm Animaator
1977 "Suveniir" Animafilm Animaator
1977 "Une-Mati lood I: Jäljed lumel" Animafilm
Muud liigitused
Režissöör
1977 "Une-Mati lood II: Sündmused trammis" Animafilm
Muud liigitused
Režissöör
1975 "Inspiratsioon" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1975 "Laulud kevadele" Animafilm Animaator
1973 "Pallid" Animafilm Animaator
1973 "Uued sõbrad" Animafilm Kunstniku assistent
1973 "Veealused" Animafilm Animaator
1972 "Krõll" Animafilm Animaator
1972 "Nael I" Animafilm Animaator
1971 "Jalakäijad" Animafilm Animaator
1971 "Mardileib" Animafilm Animaator
1971 "Putukate suvemängud" Animafilm Animaator
1970 "Aatomik" Animafilm Animaator
1970 "Aatomik ja jõmmid" Animafilm Animaator
1970 "Lumeveski" Animafilm Animaator
1970 "Mis? Kes? Kus?" Animafilm Animaator
1969 "Eesel, heeringas ja nõialuud" Animafilm Animaator
1969 "Lindude ja loomade sõda" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm