Avaleht

Kārlis Jaunzems

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Aeg ei peatu" Tudengifilm Operaatori assistent
2012 "Codex Gigas " Tudengifilm Operaatori I assistent
2012 "Puhastus" Mängufilm Valgustaja
2011 "Ainult meie kolm" Tudengifilm Operaator
2011 "Leipzigisse" Tudengifilm Operaatori I assistent
2011 "Peidetud sellesse filmi" Tudengifilm Operaatori assistent
2010 "Ache" Tudengifilm Visuaalsed efektid
2010 "Lat-Buddha" Tudengifilm Operaator
2010 "Nüüd" Tudengifilm Värvimääraja
2009 "Cello" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm