Avaleht

Marje Jurtšenko

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Vaikuse kutse" Dokumentaalfilm Stsenarist
2013 "Suur-Sõjamäe" Dokumentaalfilm Toimetaja
2010 "Aeg on siin" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Generatsioon 0" Dokumentaalfilm Toimetaja
2008 "Taarka " Mängufilm Klapp
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Toimetaja
2005 "Malev " Mängufilm Klapp
2005 "Stiilipidu " Mängufilm episood
2005 "Värvivalgus" Dokumentaalfilm Toimetaja
2004 "Nikolai Kormašov ja vene ikoon" Dokumentaalfilm Produtsent
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Klapp
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Klapp
2004 "Unistaja" Dokumentaalfilm Toimetaja
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Klapp
2001 "Head käed" Mängufilm Režissööri assistent
2001 "Ränk ja Kilk" Mängufilm Režissööri I assistent
1999 "Kass kukub käppadele: Pauli laululaegas" Mängufilm Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm