Avaleht

Kristina Hakk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Tootmisassistent Loomaaia külastaja
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Produtsendi assistent
2015 "Kui sa teda kohtad" Tudengifilm Produtsent
2014 "Lõputu suvi" Tudengifilm Produtsent
2014 "Terror" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Produtsent
Kunstniku assistent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Error" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Igor" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kaali" Tudengifilm Produtsent
Platsi administraator
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kas Eestis elavad jääkarud?" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Koit" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Laulu teekond" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Millesse eestlased usuvad?" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Oleme pilves" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Pööripäev" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Ülemiste Vanake" Tudengifilm Produtsent Kontori töötaja
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Vältimatu" Tudengifilm Produtsent
2013 "95" Tudengifilm Režissööri assistent
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Tootmisassistent
2013 "Külaline" Tudengifilm Klienditeenindaja
2013 "Mask" Tudengifilm Produtsendi assistent
2013 "Öine vahetus" Tudengifilm Klapp
2013 "Säde" Tudengifilm Tüdruk 2 baaris
2013 "Sireenid" Tudengifilm Produtsendi assistent
2013 "Suurim austaja" Tudengifilm Produtsent
2013 "Tupsu" Mängufilm
Tudengifilm
Klapp
2012 "Teiselpool vikerkaart" Tudengifilm Klapp
Kunstniku assistent
Hääletaja
2012 "Vaba maa" Tudengifilm Klapp
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Klapp
2012 "Võõrsil" Tudengifilm Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm