Avaleht

Björn Norralt

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Vseviov" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2019 "EnLIGHTenment" Tudengifilm Helilooja
2019 "Hundipass" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2019 "Liblikaefekt" Tudengifilm Helirežissöör
2019 "Memm Manja" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Helilooja
2017 "Nõukogude hipid" Dokumentaalfilm Poomioperaator
2016 "Snegurochka (Lumeneiu)" Tudengifilm Helilooja
2015 "Õhk" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm